Европа - диагноза клинична смърт!

Image Format

След вчерашната среща в Брюксел във формат "ЕС-Турция", която си беше чист турски пазарлък и чисто изуване на гащите до кокалчетата от страна на "европейските лидери", едно е ясно - Европа окончателно е с диагноза клинична смърт. Толкоз и нищо повече. Глуповатите, объркани физиономии на водачите на европейските начини ясно показваха и продължават да показват, че тези дребни душици са в паника, страх и кататоничен ступор. Интелектуална нула, мислене нула, нищо освен бесния порив да си спасят кожите. техните, де, не на собсвените им народи.

Само кретен би се съгласил на условията, които бяха договорени. И кретенът не е Турция, а бандата европейски "управници", които не виждат по-далеч от носа си и май никога не са и виждали по-далече от него. Фамозното разрешение на проблема с нелегалната имиграция намери своето решение в поредната индулгенция към Турция - ние им плащаме, те ще държат потоците от мигранти. Ще ги държат, обаче, колкото могат или докогато искат. И въпреки обещаните 6 млрд. евро никой не може да даде гаранция, че когато на Анкара и припари под гъза, няма да пусне колоните с мигранти към границите на ЕС. Историята се повтаря - едно време Рим така се е откупувал, да това е думата - откупуване, от варварските племена, правейки ги федерати. И всички знаем как свърши римската империя - разорена, съсипана, заличена. Та и ние днес пак така, следваме челния опит на римските патриции, които с подобни отстъпки сами са се затрили от този свят. Но, както е добре известно, човешката глупост е безгранична.

Четем в информационните сводки, че Европа и Турция въвеждат правилото един за един - Турция ще държи нелегалните имигранти, икономическите имигранти на своя територия, а ще изпраща по легален път, забележете, в Европа само истински бежанци, които са регистрирани по реда на Дъблинското споразумение. Чудо на чудесата, неземна тъпота. С тази договорка де факто Европа се отказва да преценява кой е нелегален имигрант и кой бежанец и делегира това право и задължение на Турция. А Турция нито е европейска държава, нито е страна по този регламент, нито има каквото и да е правно и фактическо основание или задължение да прави такава преценка. Класически пример за сваляне на гащите. Много е любопитна и тезата как ще се прави преценка кой е избягал от войната и кой просто търси лесен живот на социални помощи в Европа за сметка на глупавите европейски данъкоплатци. Такава преценка няма и не може да има, защото всеки доплавал с лодка еднодръвка, дошъл пеша, в кола, в рейс или кон до границите на Европа е нищо повече от един нелегален имигрант. Бежанец на 2000кв. от границата, където се водят сражения звучи несериозно. също толкова несериозно звучи тезата и напрактиката изглежда това да наричаш бежанци тълпата нерези с бради, която нахлува в Европа. Прословутите майки с деца, които ги тресе сексуалния нагон и притежават всички мъжки полови белези са над 70% от т.нар. бежанци. 

И този факт е отправна точка към едно друго нелицеприятно съждение - след като Турция ще подава към Европа т.нар. истински бежанци, кой дава гаранция, че Анкара няма да набута на глупавите европейски чиновници точно най-опасната криминална пасмина под маската на бежанци?! Истината е, че гаранция няма, а ако ние бяхме на мястото на турците, точно това щяхме да направим - да им набутаме най-проблемните и рисковите, за да се оттървем от тях. Явно обаче акъла на средностатистическия европейски лидер не стига дори и за подобно елементарно хрумване.

Наистина фамозно фиаско. Трудно е човек да повярва, че толко много ограничени хора могат да се съберат заедно на едно място и да решават съдбините човешки. И ако трябва да обвиняваме някой - това е средностатистическия европейски избирател, който поради очевидното си слабоумие, докара тази камарила на власт в почти всички европейски държави. С други думи, дами и господа, ние и само ние лековерните граждани сме си виновни, че ни представляват полуидиоти. Още по-страшното е, че в Европа продължава да съществува самоубийствената нагласа да се подкрепя тази и други безумни политики. Охраненият, презадоволен, разпуснат и интелектуано осакатен избирател си мисли, че това е правилният път. Защото така са му казали. Щом са му казали - това е вярно. Такава е логиката на глупаците. И, разбира се, същият този глупак утре отива на протест в защита на третия или петия пол и води яростна кампания за осиновяване на деца от гейове. Защото глупакът, понеже не вижда по-далеч от носа си, си мисли, че това са фундаменталните обществени потребности. А той си мисли така, защото така са му казали.

Ето затова Европа е в клинична смърт. Нещо повече - на хоризонта не се виждат реаниматори. Лошо. Единственото лекарство за това състояние е час по-скоро да дойдат избори в европейските държави, които да докарат на власт нормални хора, които не милеят за третия пол, за правата на брадатите майки с деца, а за нормални национални държави в Европа, в които има ред и сигурност. Ще видим, може пък и да се реанимираме...