Новини


Image Format

Билбордовете с гей пропаганда са провокация

Коментирах пред "Информационна агенция ПИК" появата на отявлена гей пропаганда в няколко български града под формата на билбордове, платени с пари, дадени от Европейската комисия.

Определих появата на тези билбордове като висша форма на провокация и агресивна гей пропаганда, която неслучайно се появява точно преди светлите християнски празници - най-вече Рождество. Акцията е с цел да създаде изкуственото, фалшивото усещане, че в България има някаква вилнееща хомофобия. Целта на организаторите е ясна - да провокират и да измислят проблеми, за да оправдаят грантовете.

За мен техните действия са поредното доказателство, че се мъчат да правят политика, използвайки задните си части. Категорично съм против по улиците, булевардите и площадите на София да се поставят подобни билбордове и реклами. Това е нарушение на добрите нрави и обществения морал. Логично е, ако се появят, Столична община да разпореди премахването им. Ясно е, че гражданското възмущение от тази кампания е огромно, не изключвам столичани още преди общината да противодействат срещу тази пропаганда.