ВМРО СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО НА ИЗБОРИТЕ В СОФИЯ

Image Format

Днешното ми участие в сутрешното предаване на ТВ "Европа". ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите в София с кандидат за кмет, листа за общинскис съветници и кандидати за кметове на райони и кметства.

" ЩЕ СЕ ЯВИМ САМОСТОЯТЕЛНО НА ИЗБОРИТЕ! ЩЕ РАЗЧИТАМЕ И НА СИЛНИ ГРАЖДАНСКИ КАНДИДАТУРИ. 

Чака ни брутална кампания за местния вот! Чрез използване на силният инструмент наречен социални мрежи вече има огромни скандали. Създава се зловредна обществена среда, не водим смислени разговори, занимаваме се с компромати. Границата се прекрачва много сериозно, а изборите са с тежки залози. Прехвърчането на искри и медийните удари няма да решат проблемите. Още не е започнала кампанията, но обвинения валят, а добрият тон трябва да бъде запазен. 

 

Решението на ВМРО  е да се явим самостоятелно на изборите, ще разчитаме и на силни граждански кандидатури, не изключвам ВМРО да се яви и на балотаж. Всеки кандидат от листата трябва да се явява с екипът, с които ще работи. Така се гради доверие. Дискусията тече в партийните структури и скоро предстои да обявим листата. 

Важно е не да се фокусираме върху самата личност, а по-скоро към планираните политики по отношение на град София. От кметът освен да бъде политическо лице се очаква и да работи. Хубаво е да се знае какви ангажименти се поемат, в този ред на мисли като основен приоритет на кампанията ни извеждаме сигурността, защото проблемите в тази област са най-сериозни."

 

Чуйте повече в цялото интервю тук.