ВМРО ВЛИЗА САМOСТОЯТЕЛНО В БИТКАТА ЗА СОФИЯ!

В публицистичното предаване Плюс-минус с водещите направихме един смислен разговор за предстоящите избори в София, както и за парливите теми за престъплението и наказанието. И по-конкретно за смъртното наказание, за предложенията на ВМРО за ограничаване на обхвата на съкратеното съдебно следствие, за въвеждането на принудителна химическа кастрация за педофили и за съдаване на регистър на осъдените за педофилия.

 

"Във ВМРО се обсъждат три имена за кмет на София – моето, това на Ангел Джамбазки и на Красимир Каракачанов. Важна е не толкова личността на кандидата, колкото програмата, с която той ще излезе. Избираме местна власт за 4 години, което означава ясен ангажимент за изпълнение на конкретни действия. Един кмет, който е само медиен образ дали е най-доброто решение, ако не знае какво да прави и няма екип зад себе си?

Целите, които си поставяме е ВМРО да стане незаобиколим фактор в управлението на града.

Kатегоричен съм, че химическата кастрация и регистъра на сексуалните престъпници са мерки, които трябва да вземем като общество. Това са мерки срещу насилието, които трябва да станат реалност."

Целия разговор гледайте във видеото:

 

https://nova.bg/news/view/2019/09/11/262365/карлос-контрера-във-вмро-се-обсъждат-три-имена-за-кмет-на-софия/