Антов, ВМРО: фалшива циганска интеграция

Димитър Антов смята, че планът за интеграция на циганите е пълен провал, защото циганите не проявяват интерес да заживеят като българите. Двете култури не могат да живеят по един и същи начин. Циганската култура има една хитрост, винаги очакваш да те прецакат.  Антов резонно задава въпросът - защо са нужни пари на циганите да се интегрират. Циганите не са сакати, за да ги издържа държавата. Основният проблем при тях е, че образованието за тях не е ценност, а наличието на образование е предпоставка да се измъкнеш от гетото.

Витоша, Топлофикация и транспортът остават нерешени проблеми за София

Какво свършиха общинските съветници от „Патриоти за София“ и какви са приоритетите им за последния политически сезон на мандата на СОС - разговор с Карлос Контрера, председател на група "Патриоти за София - ВМРО и АТАКА".

Разговор цените на храните, Витоша и новата наредба за обществения ред в София

Разговор в Тв "Европа по темите за работата на Народното събрание, липсата на кворум, за идеята държавата да прекрати спекулата с цените на основни храни, за развитието на Витоша и нуждата да се модернизират влековете и лифтовете.

София прайд е частно парти, финансирано отвън

ВМРО има устойчива позиция против традиционния София прайд назад в годините. Многократно сме изтъквали аргументите, че това събитие противоречи на нашата традиционна национална философия