ВМРО ВЛИЗА САМOСТОЯТЕЛНО В БИТКАТА ЗА СОФИЯ!

ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите за кмет и общински съветници в София. Много е важно зад кандидата да стои една ясна и реализируема програма, да има ясен ангажимент за изпълнение на конкретни действия.

Кампанията за изборите през есента ще бъде брутална

Със сигурност изборите за местна власт през есента ще бъдат брутални. Не разбира се от гледна точка на някакви форми на насилие, колкото на начина, по който се води кампанията и внушенията, които ще се правят през цялата кампания.

Аз подозирам опити за личностно дискредитиране на много хора. Подозирам, че в кампанията ще има много лъжи, фалшиви новини - на подобен тип се нагледахме на европейските избори.

ВМРО:кастрация за педофилите и връщане на смъртното наказание

Интервю с Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО в София и заместник-председател на комисията по "Обществен ред и сигурност" при СОС. Разговор по предложенията на ВМРО за химическа кастрация за педофилите и връщане на смъртното наказание.

Как ще се изпълнява споразумението за заплатите в градския транспорт?

Няма никаква яснота как Столична община ще изпълнява споразумението да увеличава три години подред с по 10% заплатите в градския транспорт. Никой не може да каже откъде ще дойдат по 25-30 млн. лв. на година за увеличенията.

Разговор за бъдещето на България и Европа

Разговор за бъдещето на България и Европа след европейските избори. Ние се нуждаем от лидерство, от твърда политика, от радикални мерки, ако това е необходимо, за да гарантираме европейската цивилизация.