ВМРО ЗА СОФИЯ

ВМРО с предложения за чистотата на атмосферния въздух и подобряване на обществения транспорт.

Тротинетки не може, а каруци може? Това е абсурд!

Не смятаме да влизаме в полемики за дребнотемия и разправии, както и да се занимаваме с личностни нападки. Вярваме, че един честен и почтен разговор за София е напълно възможен. Какво реално може да се случи, какво реално не може и какъв град искаме. Акцент в нашата програма са темите за сигурността, на първо място, както и транспорта и транспортната инфраструктура, не на последно място и екологията, която е изключително важна тема.

ВМРО ВЛИЗА САМOСТОЯТЕЛНО В БИТКАТА ЗА СОФИЯ!

ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите за кмет и общински съветници в София. Много е важно зад кандидата да стои една ясна и реализируема програма, да има ясен ангажимент за изпълнение на конкретни действия.

Кампанията за изборите през есента ще бъде брутална

Със сигурност изборите за местна власт през есента ще бъдат брутални. Не разбира се от гледна точка на някакви форми на насилие, колкото на начина, по който се води кампанията и внушенията, които ще се правят през цялата кампания.

Аз подозирам опити за личностно дискредитиране на много хора. Подозирам, че в кампанията ще има много лъжи, фалшиви новини - на подобен тип се нагледахме на европейските избори.

ВМРО:кастрация за педофилите и връщане на смъртното наказание

Интервю с Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО в София и заместник-председател на комисията по "Обществен ред и сигурност" при СОС. Разговор по предложенията на ВМРО за химическа кастрация за педофилите и връщане на смъртното наказание.