ДПС са политическия враг на ВМРО

Данните са ясни – на този етап ВМРО има подкрепата на над 6% от избирателите, което означава, че със сигурност ВМРО ще излъчи представител в Европейския парламент. Това означава, че няма опасност патриотите да не бъдат представени в Европейския парламент. 

ДПС са политически враг на ВМРО. Ние сме идеологически противници, антагонисти. И тук трябва да кажа, че ако ние  – българите, не излезем да гласуваме на европейските избори, ДПС ще получи 4-5 мандата и България ще се представлява в Европа от… хората на Ахмед Доган.

Това е реалност и ние не трябва да допускаме ДПС да получи влияние и там. Интересно е, че за не малко от политическите ни опоненти това не е проблем. Не съм чул ГЕРБ и БСП да имат мнение по този въпрос, може би държат широко отворена врата за едни бъдещи преговори с турската етническа партия след година-две или три.

ВМРО И ГЕРБ в спор за приема в първи клас

Откъде накъде цигани ще получават предимство пред всички други за записване в определени училища в първи клас, какви са тия етнически малцинства, които които традиционно или в значителна степен населяват територията на Република България? За това спорихме с ГЕРБ по доклада за правилата за прием в първи клас.

За циганската мафия в Орландовци

Гольовците в Орландовци се занимават с престъпна дейност от десетилетия. Акцията срещу тях на Прокуратурата и МВР показва волята да се противодейства на този род престъпни групи.

Протестът на циганите в Столипиново е наглост

Полицейската операция в "Столипиново" е правомерна. Служителите са действали според закона. Циганският протест в "Столипиново" е наглост. тези хора имат отявлено стадно чувство, един тръгва, тарторът, и другите след него, без да разсъждават. Тези хора не се държат като нормални граждани.